--- LET OP!!!. Ivm leveringsproblemen van ons assortiment zijn wij op dit moment niet in staat producten te leveren!!! ---

Capoeira Vakantie Brazilie

Capoeira Vakantie

Brazilie, een land met meer dan 3000km zandstranden, palmbomen, een grote verscheidenheid aan diersoorten en altijd zon. Nog geen 9 uur vliegen vanuit Nederland en u waant zich in het paradijs! Vriendelijke mensen, blauwe zee en veel groen.

Brazilie is hét land om op vakantie te gaan en u verder te verdiepen in de Capoeira cultuur. De spektaculaire vechtsport

 Capoeira kent haar wortels in Brazilie in Salvador. De Mercado Modelo, de overdekte markt aan de haven, stamt uit 1861. Alles wat Bahia voortbrengt aan ambachtelijke artikelen is hier te vinden: lederwaren, houtsnijwerk, primitieve

 schilderkunst, Bahiaanse kleding, bedrukte T-shirts en muziekinstrumenten. De markt is bovendien een verzamelplaats van straathandelaren en straatartiesten. Als u het treft kunt u buiten, aan de kant van de haven, een capoeira-voorstelling bijwonen. Ook bestaat de mogelijkheid om mee te doen en hier lessen te volgen. Bijna de hele dag wordt ercapoeira beoefend.

Capoeira leren

Wilt u echt goed capoeira leren? Of bent u al een geoefende Capoeirista? Op het mercado modelo worden veel lessen gegeven. Daarnaast ontmoet u de beste capoeiristas uit brazilie. Zij brengen u graag op de hoogte van alle technieken.
Naast het mercado modelo, zijn er veel bekende plekken als Natal,

Porto Seguro, Recife, etc, waar veel capoeira scholen zijn gevestigd. Op deze plekken wordt bijna dagelijks les gegeven. Voor een klein bedrag van enkele euros kunt u meestal al meetrainen.

Vakantie brazilie duur?

Vakantie of reizen door Brazilie is erg goedkoop. De prijzen zijn in vergelijking met Europa ongeveer 80% goedkoper. Het reizen per vliegtuig is ook niet al te duur. Middels maatschappijen als Martinair of Transavia, zijn er rond de 500 a 600 euro al tickets te koop. Een overnachting in een hotel ligt rond de 8 a 15 euro.

Uiteraard zijn er ook pakketreizen mogelijk. Op de vele aanbieders op het internet kunt u voor Euro 650 tot Euro 900 al terecht. U slaapt dan in een pousada of een hotel. Over het algemeen is alles goed verzorgt en bestaat het eten uit veel fruit en vis.

Brazilie lastminute aanbieding

Op het internet zijn veel aanbiedingen en lastminutes naar Brazilie te vinden. Wanneer u echter in een goedkopere periode een vakantie wil boeken, kijk dan naar de maanden februari, maart, april, november of december. Let ook vooral op het regenseizoen en de zomer. Omdat Brazilie aan de andere kant van de evenaar ligt, zijn de zomer en winter omgedraaid. Het regenseizoen in het noord oosten van Brazilie is van mei tot augustus. U kunt dus het beste een vakantie reis boeken voor of na deze periode.